Tal med os på
31 11 00 11
MAN - FRE 07:00 - 16:30
Følg os på sociale medier:

Gulvafslibning Gentofte

Er dine trægulve trætte og slidte at se på, så kan en gulvafslibning og gulvbehandling være løsningen. Hos Geertsens Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling til kunder i Gentofte og hele Storkøbenhavn, så de triste trægulve på ny kan få nyt liv.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Letslibning og fuldslibning
  • Polering
  • Efterbehandling med olie, lud eller sæbe
  • Lakering i klar, mat og hvid
  • Gulvmaling i sort, hvid og grå

Effektiv og skånsom gulvservice

I fire årtier har vi udført gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling af alle typer og sorter af trægulve, det være sig alt fra massive trægulve og plankegulv til sildebensparketgulve og parketgulve. Med vores ekstraordinært store erfaring har vi en stor viden om, hvordan man mest effektivt, men samtidig skånsomt, behandler alle former for trægulve. Det betyder, at dine gulve altid er i trygge hænder, når det er os, der udfører gulvservice på dem.

Hvad er forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning?

Gulvafhøvling og gulvafslibning adskiller sig fra hinanden ved, at førstnævnte er en mere grov og hårdhændet metode end sidstnævnte. Med gulvafhøvlingen høvles der spåner fra gulvet, og der forsvinder ofte 3-4 mm. Derfor bruges denne metode kun ved meget ujævne gulve. Ved en gulvafslibning sliber vi det øverste slidlag af gulvet, og det er tit nok til at friske gamle og slidte trægulve op. Efter gulvafhøvling og gulvafslibning efterbehandler vi naturligvis gulvene med enten lak, lud, olie eller sæbe efter dine ønsker til udseende og vedligehold.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal dine gulve i Gentofte have en professionel omgang gulvservice, så er Geertsens Gulve den helt rette til opgaven. Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd og et godt tilbud, og vi kommer naturligvis gerne ud og kigger på dit gulv og fortæller om de forskellige muligheder. Giv os et kald på 52782600 eller kontakt os via mail på info@ggulve.dk.