Tal med os på
31 11 00 11
MAN - FRE 07:00 - 16:30
Følg os på sociale medier:

Gulvafslibning Hørsholm

Med en gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling kan dine trætte og slidte trægulve i Hørsholm få helt nyt liv. Hos Geertsens Gulve udfører vi professionel gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling af alle typer af trægulve, og med vores ekstraordinære erfaring er du sikret en gulvservice af høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om parketgulve eller massive trægulve.

Med udgangspunkt i vores store erfaring, som vi har erhvervet os gennem mere end 35 år i branchen, kan vi med et hurtigt blik på dit trægulv komme med forslag til, hvilken behandling det vil have gavn af. Vi har en stor viden om, hvilken gulvservice der er mest effektiv samtidig med at være mest skånsom, så vi passer godt på dine gulve og sikrer os det flotteste resultatet. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvafhøvling og gulvafslibning
  • Letslibning og fuldslibning
  • Polering
  • Efterbehandling med olie, lud eller sæbe
  • Voksbehandling
  • Lakering i klar, mat og hvid
  • Gulvmaling i sort, hvid og grå

Hvilken efterbehandling skal gulvet have?

Når vi har udført vores gulvafhøvling eller gulvafslibning, skal trægulvet gøres modstandsdygtigt over for snavs og slid med en overfladebehandling. Hvilken efterbehandling, dit gulv skal have, vil afhænge af dels hvor meget slid gulvet forventes at udsættes for, dels hvilken træsort gulvet er af, og dels dine ønsker til udseende af trægulvet. Vores erfarne gulvmænd tilbyder naturligvis rådgivning om de forskellige gulvbehandlingers fordele og ulemper, så du ender med lige netop den løsning, du drømmer om.

Hvad er forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning?

Har du spørgsmål til vores gulvservice, ønsker du en professionel omgang gulvslibning, eller har du brug for kyndig rådgivning om behandlingen af dine trægulve i Hørsholm? Så står vi hos Geertsens Gulve klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud, og vi tager gerne et kig på dit gulv og fortæller om de forskellige muligheder samt fordele og ulempe ved dem. Giv os et kald på 52782600 eller kontakt os via mail på info@ggulve.dk.