Tal med os på
31 11 00 11
MAN - FRE 07:00 - 16:30
Følg os på sociale medier:

Gulvafslibning Lyngby

Trænger dine slidte trægulve i Lyngby til nyt liv, så er en gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling fra Geertsens Gulve løsningen. Vi tilbyder gulvservice af alle størrelser og sorter af trægulve, og vores store erfaring og faglige stolthed vil afspejles i de flotte resultater. Uanset om det drejer sig om et parketgulv eller et massivt plankegulv, så kan vi puste nyt liv i dine trætte gulve.

Vi tilbyder:

  • Gulvafhøvling og gulvafslibning
  • Letslibning og fuldslibning
  • Polering
  • Efterbehandling med olie, lud eller sæbe
  • Voksbehandling
  • Lakering i klar, mat og hvid
  • Gulvmaling i sort, hvid og grå

Erfaren gulvservice af høj kvalitet

Som følge af vores mere end 35 år i gulvbranchen, kan vi tilbyde en ekstraordinær service og resultater af utroligt høj kvalitet. Gennem årenes løb har vi udført gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling af et utal af gulve, og på den baggrund har vi opnået stor viden om de forskellige behandlingers fordele og ulemper. Vi kan hurtigt vurdere, hvilken gulvservice der er den mest skånsomme og effektive for lige netop dine gulve, og det er din garanti for flotte trægulve

Gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling

Om dine gulve blot skal have udført en gulvafslibning eller kræver en gulvafhøvling, afhænger helt og holdent af gulvenes stand. Er slidlaget blot i overfladen, kan en gulvafslibning gøre en stor forskel. Er gulvet derimod meget slidt og ujævnt, er den noget hårdere gulvafhøvling løsningen.

Uanset om dit trægulv blot har fået gulvafslibning eller både gulvafhøvling og gulvafslibning, vil vi efterfølgende behandle gulvet med en overfladebehandling, der gør gulvet modstandsdygtigt med snavs og slitage. Der findes forskellige typer af overfladebehandling, og den rette for dit gulv vil afhænge af dine ønsker til udseende af trægulvet, hvilken træsort gulvet er lavet af, og dine forventninger til slid og vedligehold. Vi tilbyder naturligvis rådgivning om de forskellige efterbehandlingers fordele og ulemper, hvis du er det mindste i tvivl om den rette løsning for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Geertsens Gulve er vi altid klar med gode råd og anbefalinger til dine trægulve i Lyngby. Hvad enten du ønsker professionel gulvservice, rådgivning eller et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på 52782600 eller via mail på info@ggulve.dk.