Tal med os på
31 11 00 11
MAN - FRE 07:00 - 16:30
Følg os på sociale medier:

Vi hjælper dig godt igang

Geertsens gulvservice er altid klar til at give dig gode råd og anbefalinger til dit gulv. Kontakt os via mail eller giv os et kald.

Ofte stillede spørgsmål

Her findes de mest hyppige spørgsmål i sammenhæng med gulvafslibning, samt efterfølgende behandling. Under hvert spørgsmål har vi skrevet nogle svar, som vi håber kan hjælpe dig lidt på vej. Hvis der skulle forekomme yderligere spørgsmål, er du/i selvfølgelig velkomne til at kontakte os.

  • Lakering (Klar, mat og hvid)
  • Oliebehandlinger (hvid natur og mørk)
  • Ludbehandling
  • Sæbehandling
  • Voksbehandling

(Vi maler også gulve (med decideret gulvmaling): hvid, grå og sort)

Lud påføres træ for at undgå gulning. Alle lyse skandinaviske træsorter vil tage farve med tiden såfremt en ludbehandling undlades. Lud hindre, at de naturlige pigmenter i træet trænger op til overfladen og gør trægulvet gulligt.

Om hvorvidt der skal anvendes en gulvafslibning, eller en gulvafhøvling afhænger af bl.a. trægulvets stand. En gulvafslibning bruges i størstedelen af tilfældene, da dette er en billigere løsning for at få frisket gamle og slidte trægulve op. Som nævnt ved i svaret ved spørgsmål 1, så fjernes den gamle overfladebehandling, hvorefter en ny overfladebehandling kan påføres. Dette valg foretages også, hvis man fx blot ønsker en lysere nuance trægulve.

En gulvafhøvling er en grov metode, hvor skarpe knive fjerner høvlspåner fra gulvet. Der forsvinder ofte 3-4 mm, af træet ved en gulvafhøvling, så derfor er denne metode god ved særlig ujævne gulve. Dog skal det nævnes, at mange trægulve i forvejen er tynde efter mange års gulvafslibninger, og derfor simpelthen ikke kan tåle en gulvafhøvling.

Der er flere gode gulvbehandlinger som er smudsafvisende, og lette at rengøre. Men det er ingen tvivl om, at et lakeret gulv er langt det letteste at rengøre samt at vedligeholde.

Skal vi besøge dig?

    Hvor er vi?
    Østerled 6, 4000 Roskilde